val estimata

Viewing 3 reply threads
  • Author
      ionut
      Participant

Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu clarificari in ceea ce priveste val.est. Trebuie sa scot la licitatie o lucrare a carei val estimata , conf. devizului general estimativ intocmit de catre proiectant este de n mld. vechi, insa fondurile pe car le pot disponibiliza pt. acest an sunt pe jumatate. Atunci val est.= val deviz gen sau cu fondurile existente? Ma gandeam si la alta varianta: sa solicit oferte decat pt. partile din lucrare pt. care am bani (cele mai importante), desi proiectul este un tot unitar .ce ziceti Multumesc

Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu clarificari in ceea ce priveste val.est. Trebuie sa scot la licitatie o lucrare a carei val estimata , conf. devizului general estimativ intocmit de catre proiectant este de n mld. vechi, insa fondurile pe car le pot disponibiliza pt. acest an sunt pe jumatate. Atunci val est.= val deviz gen sau cu fondurile existente? Ma gandeam si la alta varianta: sa solicit oferte decat pt. partile din lucrare pt. care am bani (cele mai importante), desi proiectul este un tot unitar .ce ziceti Multumesc

titilic
      Participant

te poti edifica foarte bine de pe site-ul anrmap, rubrica intrebari frecvente. intrebarea nr. 6.

bogdan
      Participant

Fondurile pt acest an sunt la jumatate din val. estimata conform devizului, deci dupa mine val. deviz=val. estimata. Intrebarea mea este daca la anul vei avea si cealalta jumatate din bani si daca lucrarea ta se va intinde pe un an (2009) sau si pe anul/anii viitori? In ideea ca ceea ce faci tu reprezinta o investitie, parerea mea este ca aceasta trebuie sa dispuna de un buget desfasurat pe mai multi ani.

ionut
      Participant

nu cred ca voi avea si diferenta de bani la anul de aceea intentionez ca la terminarea lucrarilor efectuate in limita fondurilor alocate pentru acest an sa fac proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor.
      va multumesc

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.