tichete cadou

Viewing 1 reply thread
  • Author
      valina
      Participant

Suntem institutie bugetara si dorim achizitionarea de tichete cadou, dar nu stim daca trebuie sa luam in calcul si suma tichetelor sau numai comisioanele de tiparire. Mai am nevoie si de un caiet de sarcini pentru tichete cadou in caz ca intru in cerere de oferta pe SEAP. Multumesc.

Suntem institutie bugetara si dorim achizitionarea de tichete cadou, dar nu stim daca trebuie sa luam in calcul si suma tichetelor sau numai comisioanele de tiparire. Mai am nevoie si de un caiet de sarcini pentru tichete cadou in caz ca intru in cerere de oferta pe SEAP. Multumesc.

admin
      Keymaster

În calculul valorii estimate se iau doar comisioanele de tipărire. Suma inscripţionată pe tichete nu îi revine operatorului economic care tipăreşte bonurile, sens în care nu este o sumă plătită în executarea contractului de achiziţie publică în înţelesul OUG 34/2006.
      Cât priveşte modelul de caiet de sarcini vă recomand să căutaţi printre anunţurile/invitaţiile mai vechi publicate în SEAP. Eu am găsit la un moment dat documentaţii de atribuire complete publicate!

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.