Procedura online – URGENT

Viewing 3 reply threads
  • Author
      marook
      Participant

Buna ziua,

Revin la solicitarea mea:

As avea rugamintea sa-mi spuneti la ce se refera sintagma “generare dosar achizitie”, din cadrul procedurii online. Nu am facut pana acum achizitii online si nu stiu la ce se refera. Ma intereseaza cand trebuie sa accesez fereastra “generare dosar achizitie”. Pot sa accesez fereastra, pentru a vedea despre ce este vorba si inainte de depunerea ofertelor, fara a face vreo prostie? Cu alte cuvinte mi-e frica sa accesez fereastra, sa nu fac vreo prostie.

Va multumesc.

Buna ziua,

Revin la solicitarea mea:

As avea rugamintea sa-mi spuneti la ce se refera sintagma “generare dosar achizitie”, din cadrul procedurii online. Nu am facut pana acum achizitii online si nu stiu la ce se refera. Ma intereseaza cand trebuie sa accesez fereastra “generare dosar achizitie”. Pot sa accesez fereastra, pentru a vedea despre ce este vorba si inainte de depunerea ofertelor, fara a face vreo prostie? Cu alte cuvinte mi-e frica sa accesez fereastra, sa nu fac vreo prostie.

Va multumesc.

mircea_raluca2000
      Participant

Ar fi bine s-o accesezi la sfarsitul procedurii, atunci cand SEAP-ul iti va genera un SUMAR al procedurii tale, deci cam toto ce ai postat tu in SEAP la procedura online, ti le va sintetiza intr-un SUMAR. E mult spus “dosar al achizitiei”, insa daca asa au crezut ei ca e bine sa-l denumeasca, noi cu cine sa ne certam???!!
      Insa, exista posibilitatea ca atunci cand apesi acel buton sa-ti apara mesajul “dosarul achizitiei este in curs de generare” si sa stea asa mult si bine si sa nu genereze ceva. Mi s-a intamplat mie de multe ori. Nu te afecteaza cu nimic la procedura, de fapt eu nu-l gasesc nici macar util. E asa o “frectie pe picior de lemn”, scuzati limbajul!

mircea_raluca2000
      Participant

Deci, nici nu te ajuta dar nici nu-ti pericliteaza cu nimic desfasurarea procedurii, daca apesi pe el.

marook
      Participant

Multumesc.

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.