Procedura online

Viewing 3 reply threads
  • Author
      marook
      Participant

Buna ziua,

In cazul unei proceduri online, dupa deliberare trebuie sa dau si anuntul de atribuire, sau anuntul de atribuire se da dupa expirarea termenului de contestatie? Intreb, deoarece procedura imi apare In desfasurare – Deliberare, iar termenul de finalizare a procedurii este azi.

Buna ziua,

In cazul unei proceduri online, dupa deliberare trebuie sa dau si anuntul de atribuire, sau anuntul de atribuire se da dupa expirarea termenului de contestatie? Intreb, deoarece procedura imi apare In desfasurare – Deliberare, iar termenul de finalizare a procedurii este azi.

Iceman
      Participant

la procedura simplificata parca stiu ca trebuie sa dai anuntul de atribuire in maxim 15 zile de la data incheierii contractului

dan_one
      Participant

Prima data dai deliberare (daca nu ai facut-o) , stabilesti castigatorul si faci comunicarile. Astepti termenul de contestatie si dupa aceea inchei contractul, dupa care dai anuntul de atribuire. Anuntul de atribuire oricum nu poti sa-l dai fara contract pt ca trebuie sa introduci nr. si data acestuia.

Iceman
      Participant

multumesc

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.