Procedura achizitie electronica

Viewing 1 reply thread
  • Author
      euriteh
      Participant

Buna
      Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns daca se poate ….Este vorba de participarea la o licitatie electronica , depunera documentatiei a fost tot electronice pe SEAP… nedumeririle mele sunt urmatoarele:
      1. Poate dura incarcarea unor documente pe SEAP… 5 ore?
      2. Exista o ordine precisa in incarcarea documentele si anume centarlizatorul de preturi sa fie incarcat ultimul?
      3. Nu se ia oferta in considerare daca nu ai reusit sa incarci 2-3 acte in timp util?
      4. Daca nu s-a reusit incarcarea a 2-3 acte pana la data limita apare pe SEAP ca si cum nu ai fi incarcat nici un act?

Daca este cineva care ma poate lamurii ar fi extraordinar.

Multumesc mult.

Buna
      Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns daca se poate ….Este vorba de participarea la o licitatie electronica , depunera documentatiei a fost tot electronice pe SEAP… nedumeririle mele sunt urmatoarele:
      1. Poate dura incarcarea unor documente pe SEAP… 5 ore?
      2. Exista o ordine precisa in incarcarea documentele si anume centarlizatorul de preturi sa fie incarcat ultimul?
      3. Nu se ia oferta in considerare daca nu ai reusit sa incarci 2-3 acte in timp util?
      4. Daca nu s-a reusit incarcarea a 2-3 acte pana la data limita apare pe SEAP ca si cum nu ai fi incarcat nici un act?

Daca este cineva care ma poate lamurii ar fi extraordinar.

Multumesc mult.

bogdan
      Participant

Banuiesc ca daca nu ai reusit incarcarea este ca si cum nu ai incarcat doc. respective. SEAP-ul nu-si asuma nicio responsabilitate. Daca in doc. de atribuire scrie ca nu ai voie sa-ti lipseasca acte, atunci nu te mai califici. Daca prevede ca se pot completa actele lipsa, atunci esti ok.
      Cand operatorul SEAP se numea ASSI, exista un forum unde mai postau raspunsuri la nelamuririle utilizatorilor. Acum se numesc CNMSI si nu am mai avut curiozitatea sa mai le citesc site-ul.
      Incearca sa-i suni, desi ma indoiesc ca-ti vor raspunde. Am observat ca reaspund la e-mail-uri.
      Bafta!

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.