- This topic has 82 replies, 57 voices, and was last updated 8 years, 9 months ago by
achizitiib.
-
AuthorPosts
-
-
11/10/2011 at 11:08 #5341
ana_vlad10
ParticipantBuna ziua! Sunt nou înscrisă pe acest site şi vă rog dacă puteţi să mă ajutaţi. Lucrez pentru o autoritate contractanta şi am avut saptamana trecută control de la ANRMAP şi mi s-a spus ca notele justificative şi cea de estimare nu sunt bine întocmite, trebuie mai detaliate. Vă rog dacă puteti ajutati-ma cu niste modele. Adresa mea de e-mail este ana_vlad10@yahoo.com. Vă mulţumesc.
Buna ziua! Sunt nou înscrisă pe acest site şi vă rog dacă puteţi să mă ajutaţi. Lucrez pentru o autoritate contractanta şi am avut saptamana trecută control de la ANRMAP şi mi s-a spus ca notele justificative şi cea de estimare nu sunt bine întocmite, trebuie mai detaliate. Vă rog dacă puteti ajutati-ma cu niste modele. Adresa mea de e-mail este ana_vlad10@yahoo.com. Vă mulţumesc.
-
14/10/2011 at 10:42 #11891
LiaMia
ParticipantIti voi atasa pe adresa de yahoo notele solicitate. Daca primesti unele mai destepte voi fii aici.
-
18/10/2011 at 06:26 #11903
Alin Izvoran
Participant -
18/10/2011 at 09:59 #11907
cristina tanase
Participant…. vreau si eu, teee rooog…. cristina.tanase@gmail.com
Multaaammm….
-
18/10/2011 at 20:15 #11913
nicolxyz
ParticipantTe rog mult sa mi le trimiti si mie la adresa nicolxyz@yahoo.com. Multumesc frumos.
-
19/10/2011 at 04:18 #11916
silvanas
ParticipantVa rog sa-mi trimiteti si mie notele justificative . Va multumesc!! silviapetrariu@yahoo.com
-
19/10/2011 at 10:39 #11924
badaraugina
Participantdaca ma ajutati si pe mine cu note justificative, va multumesc mult badaraugina@yahoo.com
-
19/10/2011 at 12:46 #11925
laremi
ParticipantAs dori si eu nj-uri cat mai bine elaborate pe adresa mirelamoldoveanu11@yahoo.com.
Multumesc frumos.
-
-
14/10/2011 at 16:46 #11892
ovidius
Participantnu mă uita şi trimite-mi şi mie, ori aici, ori pe binecunoscuta adresă : slimac.ovidiu@gmail.com
ovidius
p.s. cu mulţumiri anticipate, mai ales dacă ai posta aici şi pentru restul cunoscătorilor 😀
-
18/10/2011 at 05:59 #11900
florin-alin
ParticipantNu imi trimite-ti si mie notele justificative la adresa: florin_h2001@yahoo.com
multumesc.
-
-
17/10/2011 at 12:16 #11897
ady
Participantva rog sa-mi trimiteti si mie notele justificative , pv de deschidere si raportul de evaluare..va multumesc!! imaady77@yahoo.com
-
17/10/2011 at 12:33 #11898
ady
Participantdaca in urma negocierii fara publicare se paseste valoarea estimativa…ce fac mai departe?? am nevoie urgent de sfat..
-
18/10/2011 at 21:02 #11914
Milica Dobrota
Participant1. Daca propunerea financiara nu depaseste cu mai mult de 10% valoarea estimata:
– se solicita, prin referat, aprobarea de catre reprezentantul AC a unei eventuale disponibilizării de fonduri suplimentare, pentru valoarea suplimentara;
– daca nu se aproba disponibilizarea de fonduri suplimentare, se anuleaza procedura.
3. Daca propunerea financiara depaseste cu mai mult de 10% valoarea estimata, se anuleaza procedura.-
21/10/2011 at 12:03 #11946
ady
Participanttrimiteti-mi si mie notele justificative pt licitatie deschisa
-
23/10/2011 at 10:06 #11947
eleni
Participantva rog sa-mi trimiteti si mie cateva modele de note justificative…. mariana3040@yahoo.com.va multumesc
-
-
14/12/2011 at 11:53 #12270
proiectis1
Participantnu am vazut nicaieri in legislatia pe achizitii asa ceva.
ne puteti indica baza legala care sustine cele spuse de dvs?
-
-
-
18/10/2011 at 06:12 #11901
Monik
Participanttrimite-ti si pe adresa mea notele justificative, pv de deschidere si raportul procedurii iulianway@yahoo.com
-
18/10/2011 at 07:30 #11905
port
ParticipantLiaMia,
“Buna ziua ai dat, belea ai capatat”
Te rog , trimite-mi si mie pe lduca@contsnatza-port.ro
Multumesc mult! -
18/10/2011 at 11:02 #11908
izabela
ParticipantVa rog, trimite-ti si mie notele justificate, cea de estimare si pv de deschidere si raportul procedurii, iza.tudor@yahoo.com, multumesc!
-
19/10/2011 at 08:26 #11923
mariaalbuana
ParticipantVa rog sa-mi trimiteti si mie notele justificative pe adresa anamaria.albu@just.ro. In special am nevoie de un model pt stabilirea conditiilor minime de participare la un proiect de RK pentru o cladire monument istoric. Ce conditii pot sa impun şi cum sa le justific,
Multumesc mult pentru ajutor -
20/10/2011 at 11:38 #11932
cora
ParticipantBuna ziua,
Sunt noua in acest domeniu al achizitiilor publice. Va rog sa-mi trimiteti si mie pe adresa anuta.rodica@gmail.com model de nota justificativa. Daca se poate as dori si modele de formulare pentru Documentatia de atribuire pe care trebuie sa o postam in SEAP pentru a fi avizata de ANRMAP, pentru procedura cerere de oferta.
Va multumesc mult ! -
20/10/2011 at 12:36 #11933
ILEANA
ParticipantBuna ziua
Te rog trimite-mi si mie notele justificative pe adresa ileana.burlacu@yahoo.com
Multumesc anticipat -
26/10/2011 at 11:28 #11968
cbl
ParticipantSi mie va rog….. Ma pregatesc de prima lansare in SEAP de la ultimile modificari…. (lucrari si furnizare) 🙁
cristian.bulgarescu@yahoo.comMultumesc anticipat
-
26/10/2011 at 11:45 #11969
luly
ParticipantBuna ziua! Va rog trimiteti-mi si mie. Mii de multumiri. slm.55286@gmail.com
-
26/10/2011 at 18:51 #11970
timoteos
Participantsi eu la rand. Va rog frumos, trimiteti-mi si mie niste modele de note justificative, intrucat tocmai am primit respingerea D.A. din partea ANRMAP, in care mi se solicita formularea unor note justificative distincte a valorii estimate, a accelerarii procedurii etc. A durat exact 21 de zile analizarea D.A.
Adresa mea de email: fanecld@yahoo.com-
27/10/2011 at 05:24 #11973
ovidius
Participantdragă, te rog postează cele zise de aneremap, pentru o diseminare a informației cât mai fructuoasă !
ovidius
p.s. interesant ar fi de văzut și forma ce o aveau notele tale înainte de respingere …
-
28/10/2011 at 10:40 #11987
Oanap
ParticipantBuna ziua,
Iata un model de Nota privind estimarea valorii contractului, aprobata de ANRMAP
Denumire Autoritatea contractantă
Localitate …………..
Str. …… Nr ….
Tel. ……………, Fax: ………………….Nr. inreg. …. / …………
Aprobat,
Reprezentant legal,
Nume si prenume
FunctiaNotă
privind estimarea valorii contractului de achiziţie
“….. denumirea contractului”
Cod CPV …………..Beneficiar: Autoritatea contractanta
Titlul proiectului: …………
ID proiect: …………..
Linia de finanţare: ………….
Denumirea contractului de achiziţie: Furnizare/Servicii/Lucrari
Obiectul contractului de achiziţie: ………………………
Cod CPV: …………..Evaluarea contractului de achiziţie de produse s-a realizat în conformitate cu regulile privind estimarea valorii contractelor de achiziţie publică prevăzute în OUG nr.34/2006, cu modificările şi completările ulterioare, Instrucţiunea nr. 26 AMPOSDRU privind efectuarea achiziţiilor publice necesare implementării proiectelor finanţate prin POSDRU 2007-2010.
Nr. crt. Denumire produs U.M. Cantitate Preţ unitar (fără TVA) VALOARE
Total lei, fără TVA ………..
Total euro (curs BNR din data ………. – 1 euro = ………. lei), fără TVA ………
euroManager de proiect,
……………………
Vizat,
Responsabil financiar,
………………..
Întocmit,
Expert achiziţiiSi iata si un exemplu de Nota justificativa privind alegerea procedurii de achizitie (aprobat de ANRMAP)
Denumirea Autorităţii contractante
Adresa ………
Tel ……. – Fax……….
Nr. ……….. / …………..
Aprobat,
Reprezentant legal,
Nume si prenume,
FunctiaNotă justificativă privind alegerea procedurii de achiziţie
“denumirea contractului”
Cod CPV ………..1. Categoria de produse/servicii/lucrări: furnizare de produse
2. Codul de clasificare CPV : ………..
3. Valoarea achiziţiei: estimativ …………… lei
4. Procedura de achiziţie conform legii : cerere de ofertă
5. Poziţia in Lista achiziţiilor publice planificate în anul curent (An 2011): poziţia ….
6. Justificarea achiziţiei : – pentru derularea în bune condiţii a proiectului “…………………”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară …………….”, Domeniul major de intervenţie ……………., ID contract …………….. este necesară achiziţionarea mai multor produse …………………, aşa cum este prevăzut în Referatul de necesitate nr. …………. din ………………….Conform prevederilor art. 124 din OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare, Autoritatea contractantă are dreptul de a aplica procedura cererii de oferte numai în situaţia în care valoarea estimată a contractului, fără TVA, este mai mică decât echivalentul în lei a 125.000 euro pentru contractele de furnizare.
Valoarea estimată a contractului de achiziţie, aşa cum este prevăzută în Nota privind estimarea valorii contractului de achiziţie “…. Denumirea contractului ”, nr. ……….. din ……………., este de ……………… lei fără TVA, echivalentul a ……………… euro, la cursul BNR din data de ………… de 1 euro=………………… lei, ceea ce permite efectuarea achiziţiei prin procedura “cerere de oferte”, conform O.U.G. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
Referitor la aceasta propunere de achiziţie, menţionez următoarele :
• Achiziţia este prevăzută în bugetul proiectului amintit conform Anexei 2 – cererea de finanţare
• Finanţarea este asigurată din FSE prin POSDRU 2007 – 2013.Având în vedere valoarea totală a acestei achiziţii, propun şi rog a aproba utilizarea procedurii de achiziţie “Cerere de oferte”, în conformitate cu Art. 124 din OUG.34/2006, cu modificările şi completările ulterioare:
Manager proiect
Responsabil financiar Responsabil juridic,
Întocmit,
Expert achiziţii,Model de Nota justiticativa privind criteriile minime de calificare – din pacate nu am pentru ca ANRMAP mi-a respins-o pe motiv ca “Nota privind cerintele de calificare nu justifica in mod concret nivelul pt cerintele minime de calificare”
Daca are cineva un model il astept cu nerabdare
Numai bine tuturor
-
-
27/10/2011 at 05:10 #11972
mire
ParticipantBuna dimineata. Imi atasati si mie va rog model de note justificative de trimis la anrmap? Adresa este: newmirela@yahoo.com. Multumesc foarte mult
-
27/10/2011 at 05:59 #11975
bvr622002
ParticipantAm si eu o documentatie la verificare ANRMAP si a trecut 18 zile si inca nici un raspuns, as dori si eu un model de Nota justificativa sau chiar mai multe adresa recuperarecj@gmail.com
cu multumiri
-
27/10/2011 at 06:57 #11977
ady
Participantva rog cine are sa-mi trimita si mie nota justificativa.. la adresa imaady77@yahoo.com.
-
02/11/2011 at 07:19 #12016
Walker
ParticipantVa salut. Ma pregatesc sa initiez procedura pentru RCA si am rugamintea sa ma ajutati cu ceva modele de note justificative, rapoarte, etc. la adresa walkernazy@yahoo.com. Multumesc
-
02/11/2011 at 08:32 #12023
dorina
ParticipantBuna ziua,
Va rog sa-mi trimiteti si mie cateva modele de note justificative la adresa Dorina.Ciolac@hd.anofm.ro
trebuie sa public urgent CO online.
Multumesc. -
03/11/2011 at 05:52 #12036
gabrielspp
ParticipantBuna ziua,
Va rog sa-mi trimiteti si mie cateva modele de note justificative la adresa gabrielspp@yahoo.comVa multumesc
-
03/11/2011 at 10:11 #12041
Nairam
ParticipantBuna ziua,
Va rog sa-mi trimiteti si mie cateva modele de note justificative la adresa aerolf1970@yahoo.com.
Daca se poate aprobate de ANRMAP, pentru RCA.Va multumesc
-
03/11/2011 at 12:18 #12043
mihai dinca
ParticipantVa rog sa-mi trimiteti si mie cateva modele de note justificative la adresa mihaidinca04@yahoo.com. am de facut o cerere de oferta pentru furnizare produse agroalimentare pentru o unitate militara unde trebuie sa hranim 300 de persoane. Mi s-a respins de 2 ori deja procedura. VA rog sa-mi trimiteti cate un model de note justificativa….. Multumes anticipat
-
03/11/2011 at 13:38 #12044
Gheorghiu Mirela
Participantam nevoie va rog de o nota justificativa – criteriu oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic pentru urmatorii factori: pret, termen de executie si termen de plata a facturii. va multumesc. mirela.gheorghiu@aerotim.ro
-
14/11/2011 at 15:55 #12096
Eva N.
ParticipantPregatesc o cerere de oferta pentru o achizitie de lucrari; intrebarea mea este, in acest caz, care este numarul de note justificative necesare? Cea pentru estimarea valorii o data, cea pentru alegerea criteriilor de calificare a doua oara, dar nu sunt sigura daca mai este necesara si cea pt alegerea procedurii (conf. art. 5 alin 4 din HG 925 as spune ca nu). Help, please? 🙂
Va multumesc mult -
15/11/2011 at 06:17 #12100
ovidius
ParticipantDoar că specifici Ve (valoarea estimată) fără a mai da alte explicaţii, nu uita şi de NJ (nota justificativă) pentru ponderea factorilor de evaluare, dacă ai acest criteriu de atribuire.
ovidius
-
15/11/2011 at 09:02 #12101
grati15
ParticipantMa ajuta si pe mine cineva cu un model aprobat de ANRMAP de note justificative pentru o achizitie de lucrari pentru constructii civile?
adresa mail: marian.gratian@gmail.com
Va multumesc anticipat -
15/11/2011 at 11:00 #12102
STEFANIA O.
ParticipantAstept pareri din partea tuturor referitor la urmatoarea speta schitata pe baza newletters-ului din noiembrie, astfel:
Potrivit dispoziţiilor art. 75 alin (3) din O.U.G. nr. 34/2006, reducerea termenului de depunere a ofertelor de la 52 de zile la 36 de zile prevãzutã la alin (2) al aceluiaşi articol, în cazul în care valoarea estimatã a contractului de achiziţie publicã este egalã sau mai mare decât cea prevãzutã la art. 55 alin (2) din aceeaşi ordonanţã, este permisã dacã s-a publicat un anunţ de intenţie care a conţinut toate informaţiile prevãzute pentru anunţul de participare – în mãsura în care sunt cunoscute la data publicãrii anunţului de intenţie – şi a fost transmis spre publicare în cel mult 12 luni şi cu cel puţin 52 de zile înainte de data transmiterii spre publicare a anunţului de participare.Conform secţiunii “Întrebãri şi rãspunsuri” din newsletter INFOANRMAP ediţia noiembrie 2011, la întrebarea nr. 8 (Care sunt posibilitãţile de reducere a termenelor în cazul publicãrii unui anunţ de intenţie?), este redatã modalitatea de interpretare potrivit auditorilor Curţii Europene de Conturi, precum şi a reprezentanţilor serviciilor tehnice ale Comisiei Europene, astfel: “…reducerea termenelor limitã de depunere a ofertelor aferente procedurilor de licitatie deschisã şi restrânsã, ca urmare a transmiterii unui anunţ de intenţie, este posibilã numai în mãsura în care se respectã condiţiile impuse de lege şi numai dacã se regãsesc la nivelul acestuia toate cerinţele minime de calificare şi selecţie solicitate de autoritatea contractantã pentru acea procedurã, cerinţe minime ce se vor regãsi în mod obligatoriu şi în viitorul anunţ de participare”.
Întrebãri
1. Conform secţiunilor din anunţurile de intenţie din SEAP, nu se regãseşte nici o rubricã pentru publicarea criteriilor de calificare şi selecţie. Unde se vor publica aceste cerinţe?
2. Precizãm cã la momentul publicãrii anunţului de intenţie se pot reda anumite cerinţe minime de calificare şi selecţie solicitate de autoritatea contractantã pentru acea procedurã, existând posibilitatea ca aceste cerinţe sã nu fie acceptate spre validare în momentul evaluãrii documentaţiei de atribuire înainte de transmiterea spre publicare a invitaţiei de participare conform prevederile din H.G. nr. 801/2011 actualizatã.
În acest caz, autoritãţile contractante nu mai pot beneficia de aceste reduceri a termenelor în cazul publicãrii anunţurilor de intenţie?
Conform aceluiasi newsletter, citez “prin urmare anunturile de intentie care nu contin toate aceste informatii nu vor putea fi invocate pentru a beneficia de reducerea de termen prevazuta la art. 75 alin (2) din oug 34/2006
-
15/11/2011 at 11:55 #12104
alexandras
ParticipantIn august am transmis un anunt de participare in care am mentionat anuntul de intentie publicat la inceputul anului. M-am trezit ca mi-au respins anuntul de participare, unul din motive fiind faptul ca nu pot beneficia de reducerea de termen ca urmare a publicarii anuntului de intentie, avand in vedere faptul ca anuntul de intentie nu continea informatiile din anuntul de participare. A fost destul de neplacut, am refacut documentatia si am transmis un nou anunt fara a reduce termenul.
Ulterior, am facut o adresa catre ANRMAP pt ca doream lamuriri cu privire la anuntul de intentie.
Dupa prezentarea situatiei am adresat urmatoarele intrebari:
1) Care sunt informaţiile pe care autoritatea contractată are obligaţia de a le furniza în anunţul de intenţie?
2) Dacă informaţiile menţionate la punctul anterior trebuie să conţină şi date exacte cum ar fi: cuantumul şi perioada de valabilitate a garanţiilor de participare şi de execuţie, niveluri specifice minime necesare îndeplinirii cerinţelor minime de calificare, etc sau doar se face doar o înşiruire a acestora?
3) Unde trebuie completate aceste informaţii, având în vedere stuctura formularului de anunţ de intenţie pus la dispoziţie autorităţilor contractante prin intermediul SEAP?
4) Ce trebuie să facă autoritatea contractantă pentru a beneficia de prevederile art. 75 alin (2) sau art. 89 alin (2) din OUG 34, în situaţia în care, la momentul transmiterii anunţului de intenţie, informaţiile care sunt prevăzute pentru anunţul de participare nu sunt cunoscute?
5) Care este modalitatea practică ca autoritatea contractantă să ştie anterior transmiterii anunţului de participare dacă beneficiază de prevederile art. 75 alin (2) sau art. 89 alin (2) din OUG 34?
Adresa de raspuns a ANRMAP-ului a venit dupa 1 luna si se intindea pe 3 pagini, din care partea de prezentare a spetei se intindea pe 2 pagini. Raspunsul ANRMAP-ului la intrebarile mele a fost urmatorul:
“-reducerea termenelor limita de depunere a ofertelor aferente procedurilor de licitatie deschisa si restransa, ca urmare a transmiterii unui anunt de intentie, este posibila numai in masura in care respecta conditiile impuse de lege si numai daca se regasesc la nivelul acestuia toate cerintele minime de calificare si selectie solicitate de autoritatea contractanta pentru acea procedura, cerinte minime ce se vor regasi in mod obligatoriu si in viitorul anunt de participare;
-in cazul criteriului de atribuire oferta cea mai avantajoasa dpdv economic, in masura in care se cunosc la momentul transmiterii anuntului de intentie, se vor detalia si factorii de evaluare.
Prin urmare, anunturile de intentie care nu contin toate aceste informatii nu vor pute fi invocate pt. a beneficia de reducerea de termen prevazuta la art. 75 alin. (2) din OUG 34/2006.
Completarea informatiilor pentru care nu exista camp special in cadrul formularului de anunt de intentie din SEAP si care trebuie sa se regaseasca in mod obligatoriu se va face la rubrica Alte informatii/Informatii suplimentare” -
15/11/2011 at 12:11 #12105
STEFANIA O.
Participantsi eu am trimis adresa la anrmap astazi pentru ca trebuie sa incep sa public anunturi de intentie pentru licitatiile din 2012.
Aceleasi “raspunsuri prin ceata” primesc tot mai des din partea anrmap-ului -
15/11/2011 at 12:11 #12106
STEFANIA O.
Participantsi eu am trimis adresa la anrmap astazi pentru ca trebuie sa incep sa public anunturi de intentie pentru licitatiile din 2012.
15/11/2011 at 12:11 #12107
STEFANIA O.
15/11/2011 at 12:34 #12109
alexandras
Participantraspunsul pe care il primiti, pt a “lumina” si alti colegi de breasla.
Cred ca multi au fost in situatia de a nu putea beneficia de reducerea de termen.
Culmea este ca anterior situatiei prezentate am avut proceduri la care am facut aceleasi lucruri si nu a fost nicio problema, dar dintr-o data nu s-a mai “putut”. Asta in situatia in care nu intervenise nicio modificare legislativa pe aceasta tema.
Sa sti ca ai anunt de intentie publicat, sa fi pe final de an si sa nu poti sa faci nimic cu acel anunt…..
Sa doresti sa nu repeti “greseala” , fapt pt care te adresezi ANRMAP-ului, si sa nu fi pe deplin lamurit cum si ce trebuie sa faci ca sa fie bine, nu mi se pare corect. -
16/11/2011 at 05:54 #12113
timoteos
Participantam dat raspunsul de mai sus
-
27/11/2011 at 17:12 #12175
LMayer
ParticipantVa rog frumos sa-mi trimiteti si mie notele justificative (valoare estimata, alegerea procedurii), pv de deschidere si raportul procedurii. Va multumesc frumos si anticipat !!!!!! mayerludovic@yahoo.com
-
28/11/2011 at 14:33 #12177
lotrik
ParticipantVa rog sa ma ajutati cu un model de “NOTA JUSTIFICATIVA – privind stabilirea criteriului de atribuire” ptr. “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic” – ma intereseaza: justificarea ponderilor factorilor (tehnici) de evaluare (durata de executie/livrare, perioada de garantie, etc). e-mail: lotrik@gmail.com Va multumesc foarte mult!
-
29/11/2011 at 07:33 #12179
cameliaprodan
ParticipantBuna ziua.
Va rog sa-mi trimiteti si mie modele de note justificative. Mai ales pentru cerintele minime de calificare, daca ar putea fi modele acceptate de ANRMAP. Adresa de e-mail: camiprodan@yahoo.co.uk.
Va multumesc mult. -
13/12/2011 at 08:31 #12258
gigeltoma
ParticipantBuna ziua !
Va rog sa-mi transmite-ti si mie modelele de note justificative pt.cerere de oferta gigeltoma@yahoo.com
-
13/12/2011 at 10:49 #12260
gabrielspp
ParticipantVa rog sa-mi transmite-ti si mie modelele de note justificative pt.cerere de oferta gabrielspp@yahoo.com
VA MULTUMESC
-
13/12/2011 at 11:55 #12263
maricica
ParticipantVa rog sa-mi trimite-ti si mie modelele de note justificative pt cerere de oferta pe mcvmara@yahoo.com
-
21/12/2011 at 10:50 #12287
LiaMia
ParticipantNu stiu cum s-a intamplat dar am depus o documentatie de atribuire pentru achizitia de servicii paza si protectie, e drept din anexa 2B, si va atasez raspunsul:
Stare documentatie de atribuire: Publicat
Data transmiterii in SEAP: 25.11.2011 10:47
Data acceptarii ANRMAP: 15.12.2011 17:32
Observatii ANRMAP: Contracte de servicii din anexa nr.2B cu o valoare estimata mai mica decat cea prevazuta la art.57 alin.(2)din OUG nr.34/2006, dar mai mare de 15.000 euro “In conformitate cu prevederile art.2 lit.g indice 1 din HG nr.801/2011, ANRMAP evalueaza documentatia de atribuire aferenta contractelor de achizitie publica care intra sub incidenta prevederilor OUG nr.34/2006, evaluare ce nu vizeaza aspectele tehnice ale caietului de sarcini. Intrucat in ceea ce priveste atribuirea contractelor de prestari servicii incluse in anexa nr.2B, nu exista obligatia intocmirii documentatiei de atribuire,validarea documentelor incarcate in SEAP nu implica verificarea de catre ANRMAP, autoritatea contractanta fiind cea care, pe tot parcursul atribuirii contractului de servicii, are obligatia respectarii principiilor prevazute de OUG nr.34/2006.”
Trimite la OJ: Nu
Am transmis anuntul pentru licitatie in data de 20.12.2011 la 8.30 si a fost publicat la 17.50. Din 23.12.2011 SEAP-ul nu mai functioneaza. ATENTIE!
Cheia publicarii rapide a documentatiei cred ca este totusi atentia acordata lucrului bine facut.
LA MULTI ANI!
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI! -
21/12/2011 at 18:32 #12289
ovidius
ParticipantM-ai binedispus cu citatul tău ezoteric şi exoteric concomitent, simultaneu şi în acelaşi timp.
ovidius
-
01/02/2012 at 09:20 #12416
nena
ParticipantAm rugamintea de a-mi trimite si mie daca aveti model de Nota JUSTIFICATIVA – privind stabilirea criteriului de atribuire” ptr. “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic” si pentru cerintele minime de calificare, la adresa caia_magdalena@yahoo.com.
Multumesc muuult
-
08/02/2012 at 10:53 #12462
Batog Laura
ParticipantSuntem in perioada de clarificari si am intalnit urmatoarea speta:
“daca utilajele achiziționate au o vechime mai mica de 2 ani, se impune obtinerea raportului de vechime? ”
si daca da, puteti sa imi precizati de la ce vechime este necesara obtinerea raportului ?
Va multumesc. cu stima si respect. -
01/03/2012 at 08:57 #12546
magul42
Participantde ce nu postati notele aici ca sa nu le mai ceara toata lumea pe mail?
-
09/03/2012 at 07:54 #12579
gabrielspp
Participantva rugam sa postati modele de note
Va multumim -
21/03/2012 at 06:52 #12614
timoteos
ParticipantTrebuie sa justific la factorii de evaluare: metodologia concreta de punctare a avantajelor care vor rezulta din propunerile financiare si a termenelor de livrare prezentate de ofertanti.
Astept variante de raspuns. -
26/03/2012 at 09:33 #12625
nicolxyz
ParticipantBuna,
Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de NJ pentru criteriile minime de calificare pentru o licitatie de lucrari?
Multumesc frumos si o zi frumoasa tuturor.
-
02/04/2012 at 08:13 #12640
parteni simona
ParticipantSunt si eu noua pe aici si va rog sa-mi trimiteti si mie NJ-urile, raportul procedurii, pv de deschidere pe adresa simonik_denys@yahoo.com. Va multumesc anticipat.
-
10/05/2012 at 06:33 #12738
raluci2
ParticipantBuna ziua, as dori si eu daca se poate sa imi trimita cineva modele de note justificative care sunt pe placul celor de la anrmap! ralu_hera@yahoo.com.
Multumesc anticipat! -
23/08/2012 at 10:56 #13036
andreutza4u2000
Participantva rog sa-mi transmitetisi mie nota justficativa pentru alegerea criteriului de atribuire “oferta cea mai avantajoasa dpdv economic” pe adresa andreeaciobanu80@yahoo.com
-
12/09/2012 at 05:25 #13054
raluca 2012
ParticipantBuna ziua, mi-ai putea trimite si mie un exemplu de nota justificativa, aferente criteriilor minime de calificare si pentru criteriul de atribuire ” oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.”
Adresa email zudorita@gmail.comAm mare nevoie de ajutor!!
Multumesc!! -
19/09/2012 at 07:11 #13058
laremi
ParticipantVa rog sa-mi trimiteti si mie notele justificative pe adresa mirelamoldoveanu11@yahoo.com
-
15/02/2013 at 06:17 #13362
Iorga Catalin
ParticipantVa rog sa-mi trimiteti si mie cateva modele de note justificative la adresa achizitii_citadin@yahoo.com
Va multumesc -
15/02/2013 at 10:22 #13368
samartean_iuliu
ParticipantBuna ziua !
Va rog sa-mi transmite-ti si mie modelele de note justificative pt.cerere de oferta i.samartean@gmail.com
-
08/04/2013 at 07:15 #13668
Iorga Catalin
ParticipantVa rog sa-mi transmite-ti si mie modelele de note justificative achizitii_citadin@yahoo.com
Va multumesc -
26/04/2013 at 07:08 #13775
isacdoru
Participantam nevoie urgent de un model estimare pret pt o autospeciala
help!!
🙂 -
20/05/2013 at 07:07 #13832
mircea_raluca2000
ParticipantMai stimati colegi “forumisti”, voi treceti putin prin sitele gandirii aceste solicitari???? Deci nu mai pot cu acest topic …si mai e unul in care se solicita un dosar pentru achizitia directa. Ramona, draga, fisa de date este una standard, sa-i zicem, dar se completeaza ONLINE pe site-ul http://www.e-licitatie.ro, SEAP-ul nostru drag, in speranta ca ai auzit de el, nu avem noi cum sa-ti dam ceva ce este individual de la o procedura la alta, de la o autoritate la alta, de la caz la caz….Bine, o sa-mi spui ca sunt niste sectiuni standard, bine sunt, dar in cadrul lor, fiecare autoritate completeaza cu stricta referire la activitatea sa (ma refer aici la sectiunea 1, date de identificare), apoi celelalte sectiuni sunt ele identice ca si nume de capitol, dar in cadrul fiecarui capitol, fiecare autoritate trece ce o intereseaza pe ea (denumirea procedurii, modul de desfasurare, cod cpv, criterii de calificare, etc, etc etcccccc……………….). Cum naiba puteti solicita asa ceva? Nu mai zic de notele justificative…..care de asemenea sunt ..de la caz la caz, daca soliciti criterii de calificare pe capacitatea tehnica si financiara, intocmesti astfel de note, daca nu, nu, plus ca fiecare criteriu solicitat la cap tehnica sau financiara este distinct de la o autoritate la alta, adica fiecare cere ce vrea. Dumnezeule …….. cat de “noi” in domeniu sa fiti astfel incat sa solicitati asa ceva????? Trageti aer in piept, fratilor, si cititi legea aia nenorocita si pe urma puneti intrebari pertinente.
-
21/05/2013 at 10:39 #13833
mircea_raluca2000
ParticipantHai ca am reusit sa inchid gura targului…..:)) cu mesajul meu de ieri. Sincer…ma bucur…
-
21/05/2013 at 11:56 #13831
ramonagheorghe
ParticipantVa rog sa-mi transmite-ti si mie modelele de note justificative pt.cerere de oferta si fisa de date, am inteles ca este una standard. vladimirdaniel91@yahoo.com
Va multumesc -
29/07/2013 at 07:02 #14392
dan_one
ParticipantIn cazul in care aplic procedura de licitatie deschisa pentru o achizitie de 18.000 euro fara TVA in baza art.20 alin.1 din oug, ANRMAP solicita nota justificativa privind alegerea procedurii. Poate sa-mi spuna cineva acea nota in baza carei prevederi se solicita, pt ca eu nu am gasut nimic nici in oug nici in hg.
Apropo, am o documentatie de atribuire pe care ANRMAP o tot respinge si-mi spune sa fac modificari la cap.”modul de prezentarea a propunerii tehnice”, insa acel camp este blocat de cel care verifica documentatia si nu pot sa fac nicio modificare. Asta se intampla de vreo 2 saptamani si sunt deja disperat pt ca cascatul de la ANRMAP inca nu s-a prins ca m-a blocat si nu pot modifica textul. Poate cineva sa-mi zica cum sa procedez? -
29/07/2013 at 07:42 #14393
mircea_raluca2000
ParticipantPentru prima problema, avand in vedere ca pragul achizitiei tale este sub cel de cumparare directa, in Nj estimare (fiindca nu ai nj alegere procedura, facand licitatie) vei preciza ca in decursul anului 2013 intentionezi sa mai cumperi produse similare (sau servicii/lucrari) sau ai mai achizitionat deja printr-o alta procedura (depinde care e cazul tau) a caror valoare cumulata depaseste pargurile prevazute la art 124 din OUG 34. La fel am patit si eu, mi-a respins documentatia desi EU SCRISESEM aceasta justificare in nj, dar cine s-o citeasca????!!!!!
Pentru cea de-a doua problema: retransmite documentatia, vezi ce numar iti genereaza seap-ul si trimite mail la helpdesk@anrmap.ro, spune-le ca ai retransmis documentatia nr ……. si ca nu ai putut modifica capitolul cu oferta tehnica intrucat era inactiva si roagai s-o respinga din nou si s-o activeze si pe-aia. Alt mod nu exista. deci o mai trimiti o data, le spui sa o respinga dar sa-ti activeze sectiunea respectiva. Bafta, te cred ca esti cu nervii la pamant, pe noi deja ne amuza, noi am avut N astfel de cazuri la activ ….asa ca …welcome in the club :)) -
29/07/2013 at 07:44 #14394
mircea_raluca2000
ParticipantAAAA, acum vad ca anrmap iti zice sa faci nj alegere procedura, daca ei asa vor, pt a evita o noua respingere, fa-o, intrucat din cauza valorii tale f mici de-aia o vor, chiar daca nu exista reglementare legala.
-
29/07/2013 at 07:44 #14395
mircea_raluca2000
ParticipantEu ti-am zis sa scrii in NJ estimare, dar s-ar putea ca pe aia sa n-o mai citeasca, asa ca mai bine fa doua randuri de nj alegere procedura, pentru bietii de ei.
-
29/07/2013 at 11:42 #14397
dan_one
ParticipantAchizitia e pe POSCCE si deja am facut achizitii de produse similare peste prag prin licitatie deschisa si acuma mai am o etapa de vreo 80.000 lei fara TVA si sunt obligat sa fac tot licitatie deschisa sau macar cerere oferta ( conf.art.27, alin.5 din oug)
-
29/07/2013 at 11:42 #14398
dan_one
ParticipantAchizitia e pe POSCCE si deja am facut achizitii de produse similare peste prag prin licitatie deschisa si acuma mai am o etapa de vreo 80.000 lei fara TVA si sunt obligat sa fac tot licitatie deschisa sau macar cerere oferta ( conf.art.27, alin.5 din oug)
-
29/07/2013 at 13:01 #14399
mircea_raluca2000
ParticipantPai sa le scrii minunatilor de la anrmap aceasta situatie a ta, ca asta vor.
-
11/08/2016 at 09:31 #18700
Poiana Vadului
ParticipantVa rog sami trimiteti model note justificative pentru achizitie asfaltare DC dupa Legea 98/2016
pe adresa clin_lup@yahoo.com. Va multumesc -
12/08/2016 at 06:24 #18706
m3.gabriela
ParticipantConform noii legislatii, notele justificative au fost inlocuite cu Strategia de contractare.
-
07/08/2017 at 11:44 #20331
achizitiib
ParticipantBuna ziua!
Va rog daca se poate sa imi trimitreti si mie un model de nota justificativa de estimare a valorii fara TVA. In urma unui control de la audit mi s-a spus sa intocmesc pentru toate achizitiile nota justificativa de estimare a valorii achizitiei, daca are cineva un model va rog mult sa imi trimiteti pe adresa de e-mail
bianca_hcc@yahoo.com.
va multumesc anticipat!
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.