Ghidul pentru implementarea proiectelor de concesiune de concesiune de lucrari publice si servicii in Romania

Acasă Forums Modificari legislative achizitii publice Ghidul pentru implementarea proiectelor de concesiune de concesiune de lucrari publice si servicii in Romania

Viewing 3 reply threads
  • Author
      admin
      Keymaster

In Monitorul Oficial Partea I nr. 512/27.07.2009 a fost publicat Ordinul comun al Ministrului Finantelor Publice si Al Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nr. 1517/9574/27.05.2009 privind aprobarea Ghidul pentru implementarea proiectelor de concesiune de concesiune de lucrari publice si servicii in Romania.

Asteptam cu interes sa obtinem Monitorul Oficial Partea I nr. 512bis pentru a va putea pune la dispozitie textul integral al Ghidului.

Cu respect,

Echipa ForumAchizitii.ro

P.S.: Am atasat textul integral al Ghidului la data de 18.08.2009 (trebuie sa va inregistrati/autentificati pentru deschiderea documentului).

Ghid concesiuni

bogdan
      Participant

Multumim!

admin
        Keymaster

Gasiti atasat la acest subiect textul complet al ghidului privind atribuirea contractelor de concesiune de lucrari si servicii.

ANDREEARESTEANU
      Participant

Asteptam sa ne anuntati cand apare ghidul

LILI
      Participant

Buna seara. As vrea sa stiu cum se poate anula o achizitie directa din catalogul electronic, in conditiile in care au fost acceptate termenele si conditiile impuse de autoritatea contractanta, achizitia a trecut in starea atribuita,iar ofertantul a trimis ulterior un fax prin care anunta ca nu isi poate indeplini obligatiile asumate. Acceptarea conditiilor din SEAP are, pentru fiecare dintre parti, statutul de contract, este comanda ferma? Multumesc!

bogdan
        Participant

Mai este o astfel de discutie in “Achizitii publice prin mijloace electronice”. Nu stiu ce sa-ti spun sa faci, cea mai buna sugestie pe care ti-o pot da sa este sa suni la SEAP.

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.