Fidic

Viewing 1 reply thread
  • Author
      anastacia_id
      Participant

Va rog daca poate cineva sa-mi trimita un model de contract de lucrari dupa FIDIC- forma scurta. Adresa de e-mail: anastacia_id@yahoo.com. Va multumesc mult.

Va rog daca poate cineva sa-mi trimita un model de contract de lucrari dupa FIDIC- forma scurta. Adresa de e-mail: anastacia_id@yahoo.com. Va multumesc mult.

popescu
      Participant

Dupa cate stiu eu nu mai este valabil. Voi ce stiti. Poate na ajuta admin. sau cineva care a citit sigur lucrul acesta Eu sti doar din auzite.

bogdan
        Participant

S-a abrogat
        Nu a fost pus nimic in loc.

popescu
          Participant

Multumesc pentru informatie. I-mi poti spune si unde ai citit lucrul acesta?

bogdan
            Participant

In bara albastra ai mai multe butoane din care unul “acasa”. Da click pe el si primul text care iti apare pe pagina este urmatorul:

“In Monitorul Oficial nr. 344/22.05.2009 s-a publicat Ordinul 1.059/555/306/2009 al ministrului finantelor publice, al ministrului transporturilor si infrastructurii si al ministrului dezvoltarii regionale si locuintei privind abrogarea Ordinului ministrului economiei si finantelor, al ministrului transporturilor si al ministrului dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintei nr. 915/465/415/2008 pentru aprobarea conditiilor contractuale generale si speciale la incheierea contractelor de lucrari.

Prin urmare, modele de contract FIDIC nu mai sunt obligatorii.”

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.