E corect?

Acasă Forums Altele E corect?

Viewing 1 reply thread
  • Author
      Ovidiu
      Participant

O persoana mi-a facut o oferta de servicii de dirigentie de santier pentru toate lucrarile pe care le voi derula in acest an aflate in categoria codului CPV 45000000-7 Lucrari de constructii (cu toate grupele si subgrupele lui) pe care-l voi folosi in acest an. Valoarea ofertei este de 1% din valoarea fiecarui contract de lucrari incheiat "sub imperiul" acestui cod CPV. Am calculat si am constatat ca valoarea serviciului lui pe acest an nu va depasi sigur 15.000 euro. Insa, nu cred ca e corect sa inchei un singur contract de dirigentie de santier, pentru mai multe lucrari distincte (si ca specific si ca amplasament) cu o singura persoana (fizica autorizata). Astept cu interes parerile voastre.

O persoana mi-a facut o oferta de servicii de dirigentie de santier pentru toate lucrarile pe care le voi derula in acest an aflate in categoria codului CPV 45000000-7 Lucrari de constructii (cu toate grupele si subgrupele lui) pe care-l voi folosi in acest an. Valoarea ofertei este de 1% din valoarea fiecarui contract de lucrari incheiat "sub imperiul" acestui cod CPV. Am calculat si am constatat ca valoarea serviciului lui pe acest an nu va depasi sigur 15.000 euro. Insa, nu cred ca e corect sa inchei un singur contract de dirigentie de santier, pentru mai multe lucrari distincte (si ca specific si ca amplasament) cu o singura persoana (fizica autorizata). Astept cu interes parerile voastre.

bogdan
      Participant

Daca in contractul respectiv prevezi ca el va acoperi acele lucrari, nu cred ca ar fi o problema. Dar eu as merge pe varianta un contract pt fiecare lucrare.

Ovidiu
        Participant

Multumesc Bogdan. Ma asteptam la acest raspuns si il consider sanatos din toate punctele de vedere.

bogdan
          Participant

E bine ca exista acest forum (mai exista si altele, dar acesta are o interfata prietenoasa si un admin doxat). Asa putem sa ne impartasim parerile si de ce nu, experienta.
          Bafta!

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.