durata contract de lucrari…

Acasă Forums Despre contractele de lucrari (inclusiv FIDIC) durata contract de lucrari…

Viewing 1 reply thread
  • Author
      eleni
      Participant

am si eu o nelamurire..si cer opinia celor mai experimentati decat mine …intrebare : Durata contractului de lucrari trebuie sa includa si perioada de garantie acordata lucrarilor??? Adica. daca am perioada de executie de 3 luni si perioada de garantia a lucrarilor de 24 luni ..durata contractului va fi de 3 +24 luni???? receptia finala a lucrarilor care se face dupa expirarea perioadei de garantie acordata lucrarilor se face la o data care este inclusa in durata contractului??? Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate …va multumesc !!!

am si eu o nelamurire..si cer opinia celor mai experimentati decat mine …intrebare : Durata contractului de lucrari trebuie sa includa si perioada de garantie acordata lucrarilor??? Adica. daca am perioada de executie de 3 luni si perioada de garantia a lucrarilor de 24 luni ..durata contractului va fi de 3 +24 luni???? receptia finala a lucrarilor care se face dupa expirarea perioadei de garantie acordata lucrarilor se face la o data care este inclusa in durata contractului??? Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate …va multumesc !!!

vizali
      Participant

Durata unui contract de lucrari este din ex tau , de 3 luni deoarece in termenul asta se angajeaza odfertantul sa execute lucrarea , periaoada de garantie a lucrarii este altceva . atenmntie la garantia de buna executie , vezi art 92 alin 4 HG 925/2006

marcel_puscas
        Participant

a nu se face confuzie intre durata de executie a lucrarilor si durata contractului, care inseamna durata de timp in care partile contractante au obligatii una fata de cealalta… durata perioadei de garantie este inclusa in durata contractului…

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.