componenta compartiment achizitii

Acasă Forums Altele componenta compartiment achizitii

Viewing 1 reply thread
  • Author
      nicole77
      Participant

Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu legea/ordinul/ordonanta in care se fac referiri la componenta compartimentului de achizitii. ma intereseaza daca ar putea face parte si un jurist. pana in acest moment am fost 2 economisti, dar acum colega mea a intrat in concediu maternitate. pot cere un coleg de la juridic?

Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu legea/ordinul/ordonanta in care se fac referiri la componenta compartimentului de achizitii. ma intereseaza daca ar putea face parte si un jurist. pana in acest moment am fost 2 economisti, dar acum colega mea a intrat in concediu maternitate. pot cere un coleg de la juridic?

admin
      Keymaster

Nu exista nicio prevedere legala care sa reglementeze componenta acestui compartiment. In institutiile mici poate fi vorba doar de un referent cu studii medii. In cele mari se ajunge (ministere, consilii judetene, universitati) se ajunge la zeci de persoane cu diverse calificari (economic, tehnic, juridic, IT, studii medii) etc.
      Singura rezerva legate de transferul consilierului juridic in cadrul compartimentului intern de achizitii publice este una legata de legea de organizare a acestei profesii, care din cate imi aduc aminte, instituie o subordonare directa a consilierului juridic (indiferent de numarul acestora in cadrul unei institutii publice) fata de conducatorul institutiei.

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.