clarificare

Viewing 4 reply threads
  • Author
      marook
      Participant

Nu inteleg aceasta chestie: Cum in SEAP la: "data si ora deschiderii ofertelor" iti apare: ex: 05.01.2010, ora 18:00, iar la "data limita de evaluare a ofertelor" iti apare aceeasi data? Nu inteleg cu sa deschizi ofertle la aceeasi data si tot la aceeasi data sa fie termenul limita de evaluare? Nu am inteles corect?

Nu inteleg aceasta chestie: Cum in SEAP la: "data si ora deschiderii ofertelor" iti apare: ex: 05.01.2010, ora 18:00, iar la "data limita de evaluare a ofertelor" iti apare aceeasi data? Nu inteleg cu sa deschizi ofertle la aceeasi data si tot la aceeasi data sa fie termenul limita de evaluare? Nu am inteles corect?

bogdan
      Participant

Adica nu poti deschide si evalua ofertele in aceeasi zi?

cristian_neo
      Participant

Din ce am inteles eu, omu zice ca ii apare aceeasi data, implicit si aceeasi ora, adica 18. Si nu prea da bine. la aceeasi ora le si deschizi, da tot atunci ai si data limita de evaluare. Pe de alta parte, sistemul da ora 15 la data limita de depunere, deci acestea se pot deschide la 15:01. Mie asa mi s-a intamplat tot timpul. La data limita de evaluare a fost mereu ora 18:00.

bogdan
      Participant

al marelui sistem SEAP din care se inspira din cate am inteles si alte tari pt implementare.

armin
      Participant

am patit si eu la fel, dar trebuie avut grija ca asemenea situatie se intampla cand nu selectezi la procedura online sau offline.daca nu selectezi offline iti selecteaza automat programul.

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.