cerere oferta cu finalizare licitatie electronica – ofertant

Acasă Forums Achizitii publice prin mijloace electronice (inclusiv raportari catre SEAP) cerere oferta cu finalizare licitatie electronica – ofertant

Viewing 3 reply threads
  • Author
      creatza
      Participant

Buna ziua!

E prima oara cand particip la asa ceva.
      Am o licitatie electronica in desfasurare, intr-o runda, cu durata de 1 zi, am un pas minim stabilit si nu exista poibilitatea prelungirii automate in cazul modificarii clasamentului.
      Cum trebuie sa procedez cel mai bine?
      Licitez, sa zice, o data, la inceperea licitatiei, cu cel putin pasul minim.
      In cazul in care liciteaza si ceilalti ofertanti, apare automat si cea mai buna oferta de pret. Apoi iar pot sa licitez, s.a.m.d. pana in momentul finalizarii licitatiei? Care este momentul finalizarii acesteia? Adica pot sa licitez si cu cateva secunde inainte de ora limita?

Multumesc anticipat.

Cristina

Buna ziua!

E prima oara cand particip la asa ceva.
      Am o licitatie electronica in desfasurare, intr-o runda, cu durata de 1 zi, am un pas minim stabilit si nu exista poibilitatea prelungirii automate in cazul modificarii clasamentului.
      Cum trebuie sa procedez cel mai bine?
      Licitez, sa zice, o data, la inceperea licitatiei, cu cel putin pasul minim.
      In cazul in care liciteaza si ceilalti ofertanti, apare automat si cea mai buna oferta de pret. Apoi iar pot sa licitez, s.a.m.d. pana in momentul finalizarii licitatiei? Care este momentul finalizarii acesteia? Adica pot sa licitez si cu cateva secunde inainte de ora limita?

Multumesc anticipat.

Cristina

bogdan
      Participant

Pe vremea cand SEAP-ul functiona ok, pe forumul ASSI, erau diversi operatori economici care se plangeau ca atunci cand actualizau oferta in ultimul moment, sistemul se bloca, etc. Cineva chiar spunea ca foloseste 2 computere, Momentul finalizarii este de obicei ora 14, dar ar trebui sa o gasesti afisata undeva. De licitat, poti sa licitezi de cate ori vrei.

creatza
        Participant

Multumesc mult.
        Intr-adevar ora limita este 14. Pana atunci pot licita d ecate ori vreau, in functie de modificarea clasametului. Ultima oferta insa, trebuie sa fie probabil cumva in ultimele secunde, nu?

bogdan
      Participant

Ar fi bine sa nu te bazezi ca sistemul va functiona ireprosabil. Asa ca ia in calcul ca daca sistemul iti da eroare atunci cand bagi oferta, sai ai timp sa repeti operatiunea. De aceea ti-am spus ca cineva foloseste 2 pc-uri.

creatza
      Participant

Am inteles. Inca o data multumesc.

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.