Acasă › Forums › Achizitii publice prin mijloace electronice (inclusiv raportari catre SEAP) › cerere oferta cu finalizare licitatie electronica – ofertant
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 15 years, 11 months ago by
creatza.
-
AuthorPosts
-
-
23/06/2010 at 06:46 #4957
creatza
ParticipantBuna ziua!
E prima oara cand particip la asa ceva.
Am o licitatie electronica in desfasurare, intr-o runda, cu durata de 1 zi, am un pas minim stabilit si nu exista poibilitatea prelungirii automate in cazul modificarii clasamentului.
Cum trebuie sa procedez cel mai bine?
Licitez, sa zice, o data, la inceperea licitatiei, cu cel putin pasul minim.
In cazul in care liciteaza si ceilalti ofertanti, apare automat si cea mai buna oferta de pret. Apoi iar pot sa licitez, s.a.m.d. pana in momentul finalizarii licitatiei? Care este momentul finalizarii acesteia? Adica pot sa licitez si cu cateva secunde inainte de ora limita?Multumesc anticipat.
Cristina
Buna ziua!
E prima oara cand particip la asa ceva.
Am o licitatie electronica in desfasurare, intr-o runda, cu durata de 1 zi, am un pas minim stabilit si nu exista poibilitatea prelungirii automate in cazul modificarii clasamentului.
Cum trebuie sa procedez cel mai bine?
Licitez, sa zice, o data, la inceperea licitatiei, cu cel putin pasul minim.
In cazul in care liciteaza si ceilalti ofertanti, apare automat si cea mai buna oferta de pret. Apoi iar pot sa licitez, s.a.m.d. pana in momentul finalizarii licitatiei? Care este momentul finalizarii acesteia? Adica pot sa licitez si cu cateva secunde inainte de ora limita?Multumesc anticipat.
Cristina
-
23/06/2010 at 18:27 #9530
bogdan
ParticipantPe vremea cand SEAP-ul functiona ok, pe forumul ASSI, erau diversi operatori economici care se plangeau ca atunci cand actualizau oferta in ultimul moment, sistemul se bloca, etc. Cineva chiar spunea ca foloseste 2 computere, Momentul finalizarii este de obicei ora 14, dar ar trebui sa o gasesti afisata undeva. De licitat, poti sa licitezi de cate ori vrei.
-
23/06/2010 at 20:10 #9533
bogdan
ParticipantAr fi bine sa nu te bazezi ca sistemul va functiona ireprosabil. Asa ca ia in calcul ca daca sistemul iti da eroare atunci cand bagi oferta, sai ai timp sa repeti operatiunea. De aceea ti-am spus ca cineva foloseste 2 pc-uri.
-
24/06/2010 at 07:49 #9538
creatza
ParticipantAm inteles. Inca o data multumesc.
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.