am doua proiecte, pot face o singura procedura?

Acasă Forums Achizitii publice prin mijloace electronice (inclusiv raportari catre SEAP) am doua proiecte, pot face o singura procedura?

Viewing 4 reply threads
  • Author
      andreea manea
      Participant

Buna ziua,
      daca am doua proiecte in desfasurare si trebuie sa fac achizitie publica pentru produse cu acelasi cod CPV, pot face o singura procedura de cerere oferte? Luate separat, contractele ar fi mai mici de 15000, impreuna depasesc pragul.
      Se pot face proceduri separate cerere de oferta, chiar daca valoarea este sub pagul de 15000eur, dar per total este de 27000eur?
      va multumesc.

Buna ziua,
      daca am doua proiecte in desfasurare si trebuie sa fac achizitie publica pentru produse cu acelasi cod CPV, pot face o singura procedura de cerere oferte? Luate separat, contractele ar fi mai mici de 15000, impreuna depasesc pragul.
      Se pot face proceduri separate cerere de oferta, chiar daca valoarea este sub pagul de 15000eur, dar per total este de 27000eur?
      va multumesc.

cristina tanase
      Participant

… poti face procedura de cerere si daca valoarea estimata este 2 euro (limita de 15.000 nu este obligatorie ca prag minim pt. cerere este obligatorie ca prag maxim pt. directa).

simonapislaru
      Participant

Eu am facut o singura procedura (cerere de oferte) si am incheiat contract pe fiecare proiect in parte.

zdruli_ea
      Participant

Din cati membrii trebuie sa fie comisia de evaluare ??? dintr-un numar impar , nu ??ca sa avem majoritate la vot . dar cand presedintele e fara drept de vot ( art 72 din HG 925 actualizata ), nu ramane numar par de votanti ???

STEFANIA O.
      Participant

am fost la un curs organizat de anrmap unde s-a pus problema ” comisia de evaluare”. Ni s-a spus ca atata timp cat nu scrie nicaieri din cati mebri trebuie sa fie formata, poate sa fie un singur membru ca “doar nu scrie nicaieri”. Eu zic ca ramane la latitudinea fiecarei autoritati pt ca la mine la servici nimeni nu vrea sa faca parte din comisie inafara de cei 2 de la achizitii si mereu ies discutii pe tema “pe cine punem in comisie”

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.