acord cadru

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Iordache
      Participant

se poate depasi cantitatea maxima dintr-un acord cadru ?adica am un acord cadru in derulare atribuit prin licitatie deschisa si pentru un produs am epuizat cantitatea maxima prevazuta , pot sa mai inchei contr subsecvent in continuare , tinand cont de faptul ca acordul mai e valabil 6 luni?

se poate depasi cantitatea maxima dintr-un acord cadru ?adica am un acord cadru in derulare atribuit prin licitatie deschisa si pentru un produs am epuizat cantitatea maxima prevazuta , pot sa mai inchei contr subsecvent in continuare , tinand cont de faptul ca acordul mai e valabil 6 luni?

licusor
      Participant

Cantităţile minime-maxime estimate la acordul-cadru
      Aşa cum rezultă din dispoziţiile art. 66 lit. e) din HG nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din OUG nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare, cantităţile minime şi maxime pe care autoritatea contractantă le stabileşte iniţial în documentaţia de atribuire, şi ulterior în acordul-cadru, reprezintă estimări ale unor cantităţi care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru, şi nu cantităţile exacte care vor fi achiziţionate, acestea din urmă putând fi mai mici, egale, sau mai mari raportat la cele estimate, în funcţie de necesităţile efective ale autorităţii contractante.
      Pentru mai multe detalii suna-ma la tel.0746167528

STEFANIA O.
      Participant

va readuc la cunostinta, conform hg 219/2012 trebuie sa anuntam electronic anrmap-ul in cel mult 48 de ore de la data incheierii contractelor/acordurilo-cadru despre informatiile cu privire la autoritatea contractanta, obiectul contractului, procedura de atribuire, date privind atribuirea contractului (data deciziei de atribuire, data transmiterii comunicarii privind rezultatul procedurii, data incheierii contractului etc)
      Pentru asta, trebuie mai intai sa va inregistrati ca autoritate ctr pe site-ul anrmap-ului.
      …..
      si nu in ultimul rand: Sarbatori fericite! multa sanatate si tot ce va doriti

m3.gabriela
        Participant

Ce se intelege prin Decizie de atribuire? Raportul procedurii aprobat de ordonatorul de credite nu este suficient?

STEFANIA O.
      Participant

HRISTOS A INVIAT!
      Va mai aduceti aminte de licitatia cu oferta respinsa dupa deschiderea plicurilor pt ca la deschidere ofertantul a prezentat un op iar dupa deschidere am constatat ca era trecut codul fiscal gresit iar garantia a intrat in contul autoritatii dupa 4 zile de la deschidere?…..
      am castigat contestatia la cnsc, iar ofertantului i-a respins-o ca nefondata.
      acum nu stiu ce sa fac cu art. 281…”decizia poate fi atacata in termen de 10 zile de la comunicare…”
      cum se calculeaza acest termen? 10 zile de la data la care a fost instiintata autoritatea(momentul primirii deciziei), 10 zile din momentul in care anunt pe ceilalti ofertanti sau 10 zile de la data iesirii deciziei de la cnsc?
      multumesc

STEFANIA O.
      Participant

conform art 279 din oug 34, deciziile cnsc se comunica in 3 zile de la pronuntare. Sa inteleg atunci ca cele 10 zile decurg dupa expirarea celor 3 zile de la pronuntare?

STEFANIA O.
      Participant

data deciziei cnsc 10.04
      data iesirii de la cnsc 11.04
      data intrarii autoritate 17.04

costy
      Participant

Cantitatea maxima dintr-un acord cadru poate fi depasita, dar fara a se depasii valoarea acordului cadru atribuita si publicata in anuntul de atribuire.
      Se aplica foarte bine atunci cand acordul cadru contine mai multe produse, iar depasirea cantitatii maxime pentru un anumit produs se compenseaza valoric cu valoarea cantitatii mai mici pentru un alt produs.

heracleea1
      Participant

prooblema este lamurita pe site anrmap.ro la “intrebari si raspunsuri”… detaliat

stela
      Participant

problemele mele sunt ca nu am incheiat un acord cadru pana acum si as vrea sa imi trimita si mie cineva modele de note justificative pentru acordul cadru pe 4 ani, este vb de telefonia mobila, garantia de participare o calculez la intreg acordul sau la contractul subsecvent? multumesc

alinaura
      Participant

nu am modele, doar niste informatii:
      http://www.anrmap.ro/sites/default/files/documente/documente-942.doc
      II.1) 5, nota nr. 3: “Cerinţele minime referitoare la criteriile de calificare sunt raportate la valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, în timp ce garanţia de participare se raportează la valoarea estimată maximă a acordului-cadru.”

model de fisa pt acord cadru, tot de la ei: vezi invitatia nr 321177, chiar daca de la publicarea ei s-au mai solicitat modificari, e buna de “reper”.

stela
        Participant

iti multumesc foarte mult, as vrea sa mai colaboram, imi poti da un id de mess?

Iordache
      Participant

la atribuirea unui contract subsecvent se consulta in scris operatoriii economici chiar daca nu este prevazuta reluarea competitiei?
      se trimit si comunicari?

alinaura
      Participant

abia acum am vazut mesajul de aici. mai incearca o data pe mess.

stela
      Participant

te-am adaugat in lista de mess, iti multumesc…o zi frumoasa!

rodicam
      Participant

in urma unei procedurii de cerere de oferta pe loturi , am atribuit contractul unei firme pentru 3 dintre loturi.
      firma castigatoare ne anunta dupa semnarea contractului , ca nu poate sa-si respecte oferta financiara si doreste sa renunte la contract pentru unul dintre loturi.
      in ce conditii pot face acest lucru?
      multumesc pt raspuns

ELENAELISA
      Participant

Buna dimineata si Hristos s-A Înălţat ! vă rog mult să ma ajutati unde pot gasi un draft de acord cadru după model standard ANRMAP ca pe sit-ul lor nu am gasit. Multumesc

mircea_raluca2000
      Participant

Intr-adevar pe site-ul anrmap nu le mai gasesc nici eu, dar eu am salvat in calculator modelele, dar doar pentru servicii. Daca ai nevoie de acord cadru de servicii da-mi un mail si ti le trimit.

mircea_raluca2000
      Participant

Revin, am toate formularele de pe site-ul anrmap. Le-am gasit, lasa-mi mail-ul si ti le trimit.

mircea_raluca2000
      Participant

Dar…se pare ca nu le mai vrea nimeni…ca de obicei de altfel. Ridica unul mingea la fileu, se omoara o suta pentru ea si cel ce trebuie sa loveasca …. iese din joc.

Viewing 17 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.