Acasă › Forums › Valoarea estimata a contractului de achizitie publica › 80% sau 85% din valoare estimata pret neobisnuit de scazut?
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 11 years, 6 months ago by
violetaa2006.
-
AuthorPosts
-
-
27/10/2014 at 10:10 #6048
violetaa2006
ParticipantArt. 202 din ordonanta 34/2006 alin 1^1 prevede ca ” o ofertă prezintă un preţ aparent neobişnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi furnizat, executat sau prestat, atunci când preţul ofertat, fără T.V.A., reprezintă mai puţin de 80% din valoarea estimată a contractului respectiv. ”
Art. 36^1 din hg 925/2006 alin. (1) prevede ca “in sensul prevederilor art. 202 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă, o ofertă prezintă un preţ aparent neobişnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi furnizat, executat sau prestat atunci când preţul ofertat, fără TVA, reprezintă mai puţin de 85% din valoarea estimată a contractului respectiv sau, în cazul în care în procedura de atribuire sunt cel puţin 5 oferte care nu se află în situaţiile prevăzute la art. 36 alin. (1) lit. a) -e) şi alin. (2), atunci când preţul ofertat reprezintă mai puţin de 85% din media aritmetică a ofertelor respective.
Fata de cele de mai sus, va rog sa mi spuneti care este procentul corect 80% sau 85% din valoarea estimata a contractului, cand o oferta pezinta un pret neobisnuit de scazut in raport cu ceea ce urmeaza a fi furnizat, prestat…
Mentionez ca folosesc Indaco Lege 5 serviciul on line pentru legislatia invocata si nu am acces la Monitorul Oficial.
Va multumesc!Art. 202 din ordonanta 34/2006 alin 1^1 prevede ca ” o ofertă prezintă un preţ aparent neobişnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi furnizat, executat sau prestat, atunci când preţul ofertat, fără T.V.A., reprezintă mai puţin de 80% din valoarea estimată a contractului respectiv. ”
Art. 36^1 din hg 925/2006 alin. (1) prevede ca “in sensul prevederilor art. 202 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă, o ofertă prezintă un preţ aparent neobişnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi furnizat, executat sau prestat atunci când preţul ofertat, fără TVA, reprezintă mai puţin de 85% din valoarea estimată a contractului respectiv sau, în cazul în care în procedura de atribuire sunt cel puţin 5 oferte care nu se află în situaţiile prevăzute la art. 36 alin. (1) lit. a) -e) şi alin. (2), atunci când preţul ofertat reprezintă mai puţin de 85% din media aritmetică a ofertelor respective.
Fata de cele de mai sus, va rog sa mi spuneti care este procentul corect 80% sau 85% din valoarea estimata a contractului, cand o oferta pezinta un pret neobisnuit de scazut in raport cu ceea ce urmeaza a fi furnizat, prestat…
Mentionez ca folosesc Indaco Lege 5 serviciul on line pentru legislatia invocata si nu am acces la Monitorul Oficial.
Va multumesc! -
27/10/2014 at 10:13 #16084
bicuta
ParticipantCred ca s-a mai discutat problema, ramane ca in Lege, 80%.
-
04/11/2014 at 12:00 #16096
violetaa2006
ParticipantVa multumesc!
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.