Data comunicarii

Viewing 1 reply thread
  • Author
      roxanap
      Participant

Dragi parteneri de discutii, In primul rand vreau sa va urez un an nou fericit si plin de realizari si bucurii. Am nevoie de ajutorul vostru deoarece nu mi-e foarte clar unde anume este stipulat in lege care este data de la care se considera comunicata o decizie a CNSC: data la care ei au transmis documentul (+5 zile daca nu au trimis si electronic sau data la care ajunge decizia la destinatar. De asemenea ma mai intereseaza sa stiu de unde stiu eu Autoritate Contractanta cand anume a fost comunicata decizia catre operatorul economic astfel incat sa pot sa semnez contractul dupa expirarea termenului de asteptare de la data cand am primit eu comunicarea. Rog raspuns urgent cu trimiteri la lege. Multumesc, Roxana

Dragi parteneri de discutii, In primul rand vreau sa va urez un an nou fericit si plin de realizari si bucurii. Am nevoie de ajutorul vostru deoarece nu mi-e foarte clar unde anume este stipulat in lege care este data de la care se considera comunicata o decizie a CNSC: data la care ei au transmis documentul (+5 zile daca nu au trimis si electronic sau data la care ajunge decizia la destinatar. De asemenea ma mai intereseaza sa stiu de unde stiu eu Autoritate Contractanta cand anume a fost comunicata decizia catre operatorul economic astfel incat sa pot sa semnez contractul dupa expirarea termenului de asteptare de la data cand am primit eu comunicarea. Rog raspuns urgent cu trimiteri la lege. Multumesc, Roxana

morar iulian
      Participant

Salut, Roxana. Excelente intrebari, sunt f. curios ce raspunsuri vei primi. 1:Nu exista in 34 o specificare clara a ceea ce inseamna comunicarea deciziei. Art. 281 alin. 1 din 34/2006 nu spune asa ceva. Un civilist va spune ca se ia data postei; eu zic ca normal ar fi data la care AC ia la cunostiinta (prin inregistrarea documentului respectiv ca intrare, in registratura institutiei) de continutul documenului. 2: Nu te intereseaza cind anume se comunica decizia catre op.ec. Tu astepti 10 zile (fara ziua primirii deciziei si fara ultima zi a numaratorii, deci 12) de la data la care ai primit decizia CNSC, iar in ziua urmatoare semnezi contractul. In cazul in care op.ec. contesta decizia CNSC in instanta, trebuie sa aplice alin. 3 din art. 281 din OUG 34/2006. Bafta.

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.